phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

15% REDUCERE a volumului si adancimii ridurilor in numai 15 zile!

21198Colagenul produs de celulele organismului nostru este responsabil pentru densitatea si fermitatea pielii, iar elastina pentru elasticitate, caracteristici esentiale ale unui ten tanar si sanatos. Dar, dupa o anumita varsta, celulele noastre nu mai sunt capabile sa produca colagen si elastina in mod eficient.

Biotissmia Ser pentru lifting contine Neodermyl, o descoperire spectaculoasa, o sursa de bio-energie pura ce reactiveaza natural productia de colagen si elastina. Este echivalentul neinjectabil al colagenului si elastinei, fiind premiat cu „Gold winner”, pentru cel mai bun ingredient, premiu acordat in 2013 de catre In-Cosmetic, cea mai mare platforma la nivel mondial pentru ingrediente dedicate ingrijirii personale.

Practic, Neodermyl produce tenului, prin stimularea naturala a cresterii productiei de colagen a celulelor, rezultate echivalente unei injectii cu colagen*.

*sursa este American Society of Plastic Surgeons

Pentru a sustine in timp rezultatele remarcabile asupra tenului obtinute rapid, este recomandata utilizarea Serului pentru lifting Biotissima cel putin 3 luni de zile.

Beneficii de RETINUT:

– stimuleaza productia de colagen;

– stimuleaza productia de elastina;

– efect similar injectiei cu colagen;

– ingredient premiat international;

– sursa de bio energie pura.

Incearca ACUM Biotissima Ser pentru lifting, cu efect de intinerire a tenului!

Inscrie-te GRATUIT si il poti achizitiona cu 20% REDUCERE fata de pretul de catalog, adica 51,99 lei!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!