phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

7 motive pentru care merita sa ai un stil de viata sanatos!

newsletter-02.06.2014_101. Aspectul tau fizic are de castigat!

Daca ai constientizat ca stilul tau de viata are nevoie de o schimbare folosete produse Life Care, pentru ingrijirea zilnica si vei vedea in timp diferenta. Acestea sunt certificate BIO de catre organisme internationale specializate, sau au cel putin ingredientele principale BIO, din medii controlate organic.

2. Frumusetea ta are de castigat!

Sanatatea inseamna frumusete, redobandeste-ti obiceiurile alimentare sanatoase si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ingrijeste-ti tenul si puneti in valoare atuurile cu produse certificate BIO, inspirate din natura.

3. Organismul tau are de castigat!

Life Care iti ofera programe specifice de sustinere a unui stil de viata sanatos, prin gama de suplimente alimentare Life Impulse, fabricate in SUA si Franta. Pentru problemele cu articulatiile, reumatismul etc, solutiile Life Care sunt eficiente si sanatoase, pe baza de plante BIO.

4. Caminul tau are de castigat!

Curatenia inseamna sanatate, atunci cand folosesti produsele potrivite. Life Care iti recomanda produse avand ca sursa substante naturale, nonalergice, testate dermatologic.

5. Familia ta are de castigat!

Vrei sa faci cele mai bune alegeri pentru sanatatea celor dragi? Ai grija de familia ta si alege produse BIO sau cu ingrediente BIO, intrucat acestea sunt acceptate in mod natural de organismul uman, iar efectul produs este semnificativ.

6. Mediul inconjurator are de castigat!

Foloseste ambalaje si materii prime biodegradabile, produse de curatenie care sunt reglementate pentru limitarea poluarii, triaza deseurile si ai grija ca actiunile tale sa protejeze mediul inconjurator si lumea in care traim.

7. Increderea ta are de castigat!

Ai acces la comunitatea oamenilor sanatosi si prosperi, care au inteles ca visele pot deveni realitate, daca au incredere in propriile forte si valori.

Rasfoieste Catalogul Life Care CLICK AICI  si alege produse sanatoase pentru tine si familia ta.

Intra AICI si completeaza formularul de inscriere ca Partener, pentru a te putea bucura de beneficiile produselor BIO Life Care!

 


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!