phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Casa ta va straluci de sanatate cu produsele Bio HAUS de la Life Care!

curatenie_promoaprilie

Solutie BIO pentru geamuri Bio HAUS

Are in compozitie alcool vegetal, ceea ce determina uscarea rapida a suprafetelor curatate. Datorita efectului antistatic, Solutia pentru geamuri Bio HAUS impiedica pentru o perioada indelungata depunerea prafului.

Solutie pentru baie Bio HAUS

Solutia pentru baie BioHAUS indeparteaza eficient si repede urmele de sapun, de apa si chiar depunerile de piatra.
Destinat suprafetelor din gresie si faianta. Poate fi utilizat si la curatarea obiectelor sanitare si la indepartarea depunerilor de calciu.

Sapun de scos pete BioHAUS

Sapunul solid BIO de scos pete indeparteaza eficient petele de fructe, sange, grasime, cerneala si albumine de pe tesaturi colorate natural (nu vopsite). Contine enzime naturale provenite din fierea de bou care pot dizolva grasimea si albuminele de pe tesatura.

Detergent BIO universal BioHAUS

Eficient, de uz general, usor biodegradabil. Este ideal pentru curatarea suprafetelor rezistente la apa. Dizolva depunerile de piatra si curata fara a lasa urme pe suprafata curatata. A fost testat cu succes de un institut independent de testare pentru oamenii cu pielea sensibila si pentru cei alergici. Nu contine substante de conservare sintetice si nu irita pielea. Substantele active de curatare sunt produse pe baza grasimilor si uleiurilor vegetale, fiind usor biodegradabile. Proteinele din grau asigura actiunea ulterioara de gresare, contribuind substantial la proprietatile dermatologice.

Detergent BIO pentru vase BioHAUS

Detergent BIO pentru vase BioHAUS corespunde cerintelor crescande in domeniul ecologic si dermatologic si convinge printr-o exceptionala capacitate de spalare si de curatare. Tensidele zaharoase obtinute din materii prime precum cartofi, porumb sau trestie de zahar, respectiv sfecla de zahar si ulei din samburi de cocos si palmier combinate cu sulfati ai unor alcooli grasi din samburi de cocos si de palmier sunt substante de spalare active cu proprietati dermatologice exceptionale.Este versatil, multifunctional si biodegradabil.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!