phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Esti si tu iubitor de cafea? Ce ar trebui sa stii despre CAFEAUA ORGANICA?

 

1655943_580087738747344_135873632_n

Ce ar trebui sa stii despre CAFEAUA ORGANICA?

1.FARA chimicale!

Cafeaua bio nu este tratata cu chimicale si aditivi spre deosebire de cafeaua conventionala.

2.FARA pesticide!

Culturile de cafea conventionale sunt unul dintre cele mai des stropite recolte cu pesticide?comparativ cu culturile bio unde este interzisa aceasta practica.

3.NU dauneaza mediului!

Culturile bio de cafea sunt culturi controlate pentru mai multa stabilitate a mediului, in timp ce pentru culturile conventionale se practica cultivarea excesiva, defrisarile in masa, zone tratate cu chimicale si pesticide pentru a favoriza doar cresterea cafelei.

4. GUST SI AROMA!

Cafeaua BIO este mai aromata, gustul mai puternic, iar efectul revigorant mai sesizabil deoarece boabele de cafea au ajuns la maturitate in mod natural, in timp ce pentru culturile conventionale se practica culegerea rapida a boabelor si maturarea acestora artificial.

5.Mai SANATOASE!

Cafeaua bio este plina de substante nutritive si vitamine iar cofeina din aceste cafele este in forma sa cea mai pura, fiind un energizant natural, in timp ce substantele folosite la maturarea si conservarea cafelelor conventionale au distrus majoritatea substantelor nutritive si vitaminelor.

Alegerea de a bea o ceasca de CAFEA ORGANICA in fiecare dimineata poate face o mare diferenta!

Intra AICI si completeaza formularul de inscriere ca Partener, pentru a te putea bucura de beneficiile produselor BIO Life Care!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!