phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Fiti in forma maxima cu Life Impulse BIO cu Calciu coral!

Corpul uman are 230 de articulatii si 206 oase. Impresionant, nu? Asta ne face sa realizam ca nu acordam intotdeauna importanta cuvenita sanatatii oaselor si articulatiilor.

885

Oasele sanatoase sunt esentiale pentru sanatatea intregului corp si pentru asta trebuie sa avem un stil de viata sanatos. Usor de zis, greu de facut, nu-i asa? Cand lumea moderna ne ispiteste cu vicii nesanatoase si cand ne dorim atat de mult sa avem silueta ideala, incat recurgem la regimuri drastice, densitatea de minerale din oase scade alarmant si trebuie sa gasim o solutie, iar solutia Life Care se numeste Life Impulse BIO cu Calciu coral (cod 885).

Complexul lichid de calciu coralier aduce un aport de calciu semnificativ organismului si este usor de absorbit datorita formei sale lichide, cu o mare varietate de minerale si oligoelemente in doze optime, necesare persoanelor cu o viata dinamica. In plus, calciul coralier ajuta la imbunatatirea sanatatii muschilor si a functiilor nervilor.

Pe langa aportul de calciu adus organismului Life Impulse BIO cu Calciu coral (cod 885) mai are si alte beneficii, deloc de ignorat: echilibrarea mineralelor; previne rahitismul si decalcifierea oaselor, reduce riscul de osteoporoza; asigura dezvoltarea armonioasa a sistemului osteoarticular la copii; previne manifestarile de spasmofilie; intervine in buna functionare a inimii si a vaselor sanguine.
Nu uitati sa faceti miscare in fiecare zi si includeti in programul zilnic activitati care solicita oasele si incheieturile. Viata este un antrenament continuu, alege Life Impulse BIO cu Calciu coral pentru sanatate activa!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!