phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Life Impulse Ananas stimuleaza sistemul digestiv!

13256405_10153779526993370_3426025401509236905_n

Life Impulse Ananas este un supliment alimentar cunoscut pentru favorizarea digestiei, calmarea arsurilor stomacale, reducerea balonarilor si a diverselor procese inflamatorii cronice.

Fiecare dintre noi isi doreste o digestie sanatoasa si echilibrata. Realitatea cotidiana, in care suntem ancorati, de cele mai multe ori, nu ne permite sa ne hranim cum trebuie si, mai ales, cand trebuie. Astfel intervin problemele, care, in timp duc la obezitate, boli de inima sau dezechilibre hormonale.

Life Impulse Ananas contine ananasul, care are in compozitia sa o enzima numita bromelina, care ajuta organismul sa digere mai repede proteinele din alimentele consumate (in mod normal acestea pot fi digerate doar cu ajutorul sucului gastric si a enzimelor digestive). Datorita acestei enzime ananasul poate fi utilizat pentru purificarea sangelui, imbunatatirea functiei digestive, a artritelor, a sinuzitelor, pentru calmarea durerilor musculare.

In cazul excesului de greutate, ananasul este folosit pentru eliminarea lichidelor din organism, pentru a alina senzatia de picioare umflate si pentru a participa la remodelarea corporala.

Iata cateva Beneficii de retinut, daca folosesti produsul Life Impulse Ananas :

– favorizeaza digestia

– calmeaza arsurile stomacale

– protector digestiv.

Alege BIO! Alege sanatatea ta si a familiei tale!

INSCRIE-TE  ACUM si beneficiezi de REDUCERI de 20 pana la 70%, fata de preturile afisate in catalog.

Rasfoieste Catalogul Life Care  CLICK AICI  si alege produsele potrivite!

 


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!