phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Life Impulse Valeriana BIO te ajuta sa faci fata stresului!

  730  Life Impulse Valeriana BIO este obtinut din planta Valeriana Officinalis BIO, una dintre cele mai renumite plante folosite atat in cazul tulburarilor emotionale, cat si pentru relaxare, depresie sau pentru a induce somnul.

Stresul este un raspuns nespecific al organismului la orice stimul asupra lui. „Sunt stresat”, „mastresezi”, „stresul ma omoara” …sunt doar cateva dintre expresiile auzite frecvent.

Realitatea este ca stresul depinde foarte mult de alegerile facute de noi. E timpul ca fiecare sa invete sa se bucure, sa descopere ca viata este ca o plimbare in aer liber si nu ca un maraton continuu. Stresul, anxietatea sau depresiile sunt cauza noptilor albe.

Life Impulse Valeriana BIO  este folosita pentru insomnii si iritari ale sistemului nervos, deoarece actioneaza asemeni unui sedativ natural si nu creeaza dependenta. Valeriana BIO  are calitati relaxante asupra muschilor si in cazul crampelor musculare. Substantele active din valeriana intervin la nivelul creierului, pentru eliberarea unor substante, care induc stari de calm si relaxare. Ajuta la inlaturarea starilor de iritare, diminueaza durerile de sani, durerile din zona ovarelor, senzatia de tensiune sau de greutate in bazin si crampele din timpul menstruatiei.

Suplimentul alimentar Life Impulse Valeriana BIO contine extract BIO de valeriana, certificat ca produs BIO.

BIO inseamna origine controlata, inseamna siguranta, inseamna acceptare „naturala” de catre organismul uman.

Beneficii de retinut:

– relaxant

– antidepresiv

– induce somnul

– reduce starile emotionale negative.

Rasfoieste Catalogul Life Care  CLICK AICI  si alege produse sanatoase pentru tine si familia ta.

Intra   AICI  si completeaza formularul de inscriere GRATUITA , pentru a te putea bucura de beneficiile produselor BIO Life Care!

sursa  Brosura Life Impulse Programe pentru sanatate


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!