phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Mereu tanar cu resveratrol !

Stiai ca? Resveratrolul sau ,,minunea’’ din struguri si din vinul rosu este apreciat datorita capacitatii de a lupta impotriva radicalilor liberi, de a reduce riscul de accident vascular, de a combate diverse tipuri de cancer, boli neuro-degenerative, precum si diabetul. Coaja strugurilor proaspeti contine 50-100 micrograme resveratrol/gram, in vreme ce vinul rosu are o concentratie de 1.5-3 miligrame/l.

Life Impulse Resveratrol Plus – secretul tineretii 

 

7490

Fructul de rodie 40% cu un continut crescut de acid elagic – 25mg, Resveratrol 50% – 100mg este minunea anti-imbatranire sau “secretul tineretii”.

Resveratrol Plus este un supliment alimentar care contine antioxidanti foarte puternici si eficienti care ofera protectie impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, pote incetini procesul de imbatranire, sprijina functionarea adecvata a sistemului cardiovascular si participa la procesele de producere a energiei la nivel celular. Recipientul contine 60 de capsule.

Beneficii

Beneficiu principal: antioxidant Beneficiu secundar: antiinflamator, antitrombotic, energizant Recomandari: • protector impotriva proceselor de imbatranire prematura.

Efecte

Este un puternic antioxidant, efect anti-imbatranire, creste nivelul energiei in corp.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!