phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

7 motive pentru care programul Beauty Expert te poate face fericita!

Cat de mult iti doresti sa poti merge zilnic la un cabinet cosmetic pentru a-i oferi tenului tau relaxarea si ingrijirea de care stii ca are nevoie, pentru a se mentine tanar? Pentru a te face pe tine de fapt sa te simti bine, frumoasa, plina de incredere si energie pozitiva?

Probabil iti doresti destul de mult acest lucru….dar, din diverse motive nu este posibil intotdeauna.

Ti-ai dori sa-ti ingrijesti tenul si singura,dar te gindesti ca nu prea stii exact cum sa actionezi, nu prea stii care ar fi cele mai indicate aparate sau produse, si mai ales nu stii daca procedezi bine, nu iti poti masura usor rezultatele. Totul pare atat de complex, de greu, fara certitudinea unui rezultat concret…

Biotissima a inteles foarte bine toate aceste dorinte regasite la majoritatea femeilor, a gandit….a studiat…a apelat la ultimele noutati in domeniu….si a gasit solutia optima BEAUTY EXPERT kit.

Ai acum la indemana, intr-un singur kit elegant, usor de folosit de catre oricine, cel mai complex program de infrumusetare si reintinerire a tenului, ce foloseste ultimele descoperiri in domeniu, pastrand abordarea naturala.

Program UNIC: 4 etape X 4 minute, utilizand produse speciale, cu ingrediente premiate international, aparat de masurare imediata a hidratarii, aparat de ultima generatie pe baza de curent galvanic si raze infrarosii, precum si suplimente alimentare pentru sanatatea pielii.

7 motive pentru care programul Beauty Expert te poate face fericita:

1. Actioneaza directionat asupra unuia dintre cei mai importanti factori care ajuta tenul sa se mentina tanar, frumos si sanatos : HIDRATAREA.

2. Foloseste cele mai noi produse cu ingrediente de ultima generatie, premiate la nivel mondial.

3. Efectele asupra tenului sunt imediate, iar folosirea constanta a produselor are beneficii majore, demonstrate stiintific.

4. Iti da posibilitatea sa iti masori singura, la modul concret, foarte usor, oricand doresti, rezultatele asupra tenului.

5. Abordeaza complet sanatatea si frumusetea tenului: din exterior prin piele, cat si din interior, prin intermediul suplimentelor nutritive speciale.

6. Este extrem de usor si placut de folosit  de catre oricine, durata intregului proces nu depaseste 16 minute.

7. Ai totul la indemana, intr-o singura cutie, poti aplica programul de cate ori doresti, facand o importanta economie, comparativ cu un numar similar de vizite la un cabinet cosmetic!

Inscrie-te GRATUIT  AICI  si beneficiezi de minim 20% discount la toate produsele Life Care!

21196


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!