phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Stii ce inseamna BIO?

03BIO incepe cu originea ingredientelor din compozitia produselor pe care le consumam.

Agricultura BIO nu foloseste pesticide, fertilizanti si alte substante care se scurg si care polueaza la fel de mult ca si deseurile fabricilor.

O viata BIO inseamna ca tot ceea ce  consumam  fie ca este aliment, produs cosmetic sau detergent  este compatibil cu natura, cu organismul nostru si nu contine chimicale.

Detergentii BIO sunt obtinuti din substante naturale, care nu afecteaza mediul inconjurator sau pielea noastra, nu provoaca alergii sau iritatii. Pielea este afectata in mod direct de produsele cosmetice aplicate, fiind capabila sa absoarba tot ceea ce intra in contact cu ea. Astfel, orice substanta din cremele, gelurile, uleiurile…etc pe care le folosim, fiind absorbite de piele, ajung in sange, apoi la organe.

Cosmeticele BIO-organice sunt obtinute numai din ingrediente care se gasesc in stare naturala, nu contin conservanti coloranti sau alte substante toxice.Fata de cosmeticele clasice sunt fabricate dupa reguli foarte stricte pentru ca altfel producatorul nu ar primi certificarea organica.

Produsele BIO-organice sunt benefice nu numai pentru om ci si pentru natura, producatorii de cosmetice organice incercand sa foloseasca ambalaje cat mai putine si care sa fie biodegradabile.

Doresti sa consumi produse BIO sau  cu ingrediente BIO?

Rasfoieste Catalogul Life Care CLICK AICI  si alege produse sanatoase pentru tine si familia ta.

Intra AICI si completeaza formularul de inscriere , pentru a te putea bucura de beneficiile produselor BIO Life Care!

 


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Content is protected !!